Voedingsadvies

Heb jij nood aan voedingsadvies op maat?

 • Prikkelbare darmsyndroom: Wat kan de oorzaak zijn van jouw darmklachten.  Door verbanden te leggen en niet enkel te kijken naar het eetpatroon, maar ook o.a. levensstijl, beweging, slaap,… kunnen we de triggers van de buikklachten op een meer concrete manier aanpakken.

 • Diabetes-educator: Aangepast advies voor een leven met diabetes of prediabetes. 
  Samen kijken we naar haalbare veranderingen om je leven met (pre)diabetes stabiel te houden.  Tijdens de consultaties wordt er o.a. gewerkt rond:
  • Wat diabetes juist is, de mogelijke complicaties, soorten medicatie, behandeldoelen
  • Hoe diabetes in je dagelijks leven toepassen
  • Tips rond restaurantbezoeken/reizen...
 • Emo-eten/ langdurig Jojo-effect aanpakken: Is voeding bij jou de uitweg naar comfort of ben je steeds aan het jojo-en met je gewicht?  Laten we dan samen eerst op zoek gaan naar de oorzaak en die aanpakken om zo bewuster te leren eten en een betere relatie met voeding op te bouwen
 •  Suikeranalyse: Heb jij last van vermoeidheid na de maaltijd, heb je vaak honger,  kan je moeilijk vermageren, of heb je continu zin in zoet? Een suikeranalyse kan je helpen om inzicht te krijgen over wat voeding met jouw lichaam doet. Hieruit kunnen we vinden wat jouw lichaam écht nodig heeft. 
Meer info via: https://medihuis.com/voeding/

Tarieven:
- Intake: €75/60 minuten
- Opvolg* consultaties: €45/30 minuten    
*Afhankelijk van de reden van consultatie & aanpak (bijvoorbeeld emo-eten/prikkelbare darmen) zullen de eerstvolgende opvolg consultaties in het begin ook sessies van een uur zijn voor een uitgebreide bespreking. 
Maak een afspraak via www.medihuis.com
Botermelkbaan 2A
2900 Schoten
RIZIV:  5-64853-75-701